Billig bostadsförsäkring

En bostad är en investering, och investeringar ska skyddas. En bostadsförsäkring låter dig skydda din bostad när olyckan är framme och ser till att du får hjälp fort. För dig är det viktigt att hitta en bostadsförsäkring som erbjuder gott skydd med en låg premie, självrisk och bra support. Vi ska försöka svara på några av de vanligaste frågorna kring försäkringar till bostäder.

Bostadsförsäkring med bättre villkor

Gjensidige är ett försäkringsbolag som ständigt strävar efter att förbättra sina villkor på bostadsförsäkringar och uppdaterar sitt skydd med grundvillkor mot t.ex. hussvamp, utan dyra tilläggsförsäkringar som blir allt vanligare inom försäkringsindustrin.

Dessutom erbjuder Gjensidige några av marknadens billigaste bostadsförsäkringar. Du kan själv kolla om Gjensidige passar din bostad med deras Prisberäknare.

Vad kan jag försäkra?

De flesta försäkringsbolag tillåter att du försäkrar alla typer av bostäder som t.ex. hus, villor, bostadsrätter eller fritidshus. Olika villkor gäller hos olika försäkringsbolag.

Vad täcks av bostadsförsäkringen?

Villkoren för bostadsförsäkringar varierar men generellt täcks allt från frost skador till brandskador. Specifika villkor kan du finna hos ditt försäkringsbolag.

Det är viktigt att du tar del av vilka försäkringsvillkor som gäller för just din bostadsförsäkring. Du kan generellt finna villkoren för försäkringsbolags bostadsförsäkring på deras hemsida.

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply